BESØGER DET BILLIGSTE HOSTEL I MEXICO!INDEHOLDER REKLAME FOR SONY

Vlog 232 – 17/1-22

Link til det kamera Sony har tilsendt os:

Vi var taget en tur til Mexico City, og havde besluttet os for at finde det billigste hostel overhovedet! Vi fandt et til 23kr pr nat, og det er det klammeste vi nogensinde har set! Det mindede virkelig om noget fra 2. verdenskrig, og var virkelig ikke et sted man havde lyst til at sove… Og så ikke mindst toiletterne, føj for den lede…

Subscribe hvis du glæder dig til flere videoer fra vores rundture i verden!

Fælles Instagram:
Paluchs Instagram:
Kaspers Instagram:
Tik Tok:

32 comments

  1. Føj et sted 😂 Forresten så er Mexico City faktisk et af de roligste steder i landet i forhold til karteller/terrorister men derfor skal I selvfølgelig stadig passe på ikke at blive berøvet af fattige, desperate mennesker. Hvad kartel krigen angår et det farligst i norden eller ørken/bjerg områderne men også syd/centralt er det ret farligt… Der er byer som er fuldstændig uden for myndighedernes kontrol, altså styret af grupperinger (både gode og dårlige) lidt ligesom man så det i Mellemøsten med Daesh (Isis). Jeg føler mig langt mere sikker i Mexico City end i resten af landet, men som sagt pas på jer selv 👍

  2. Ærligt med hånden på hjertet drenge, uanset hvor meget i har rejst og oplevet osv osv så vær sød og pas på hinanden dernede. Det satme et farligt område det der.

  3. Ærligt med hånden på hjertet drenge, uanset hvor meget i har rejst og oplevet osv osv så vær sød og pas på hinanden dernede. Det satme et farligt område det der.

  4. Ærligt med hånden på hjertet drenge, uanset hvor meget i har rejst og oplevet osv osv så vær sød og pas på hinanden dernede. Det satme et farligt område det der.

Leave a comment

Your email address will not be published.